Pozdravljeni na spletnih straneh podjetja CEOs d.o.o. Za lažjo navigacijo izberite iz opcijo iz zgornjega menuja. Nazaj na prvo stran Izberite opcijo Izberite opcijo Izberite opcijo Izberite opcijo Izberite opcijo For info in english click here!
Povezujemo podjetja, ljudi in znanje

test

 

 

 

 

Strokovna podpora vodilnim v podjetju
(CEO podpora)

(podpora upravi v majhnih in večjih podjetjih ter koncernih)

V podjetje lahko že jutri pridobite visoko produktivnega strokovnjaka, ki bo naredil vse da vaše podjetje (p)ostane izjemno uspešno, da bo klima v podjetutju prijetna, vaši kupci in lastniki pa zadovoljni. Rešitev je pavšalni angažma (navadno 4 ure dnevno)- brez dodatnih stroškov - v katerem je vključeno vse s poudarkom na:

 • optimizacija stroškov v podjetju (po pregledu stanja navadno veliki prihranki)
 • spodbuajnje prodaje ( postavitev call centrov, seminarji, treningi prodajnikov na, dvigovanje morale, nagrajevalne lestvice, sestava marketinško naravnanih dopisov...)
 • PR in oglaševanje (postavitev pravilnikov za delo z novinarji,
 • oblikovanje in kreativa (oblikovanje in priprava oglasov,
 • management (optimizacija kolegijev, pomoč pri kadrovskih odločitvah - testiranja na delu, izris in spremljanje neformalnih in formalnih organizacijskih struktur v podjetju, notranje komuniciranje, merjenje klime)
 • splošno svetovanje in operativa (spletne strani, avtomatizacija, IT svetovanje, podatkovne baze, pogajanja, predstavitve, strateške odločitve, kalkulacije pri nakupih OS ter organizacijskih spremembah ...)

Svetovalca odlikuje:

 • neodvisnost, neobremenjenost, objektivnost in delovna zavzetost za operativo (ne le svetovanje)
 • strokovna izobrazba mag. MBS univ. dipl.oec
 • tekoče znanje nemškega, angleškega, srbo-hrvaškega jezika)
 • večletne izkušnje in uspešne reference na področju strateškega upravljanja in podpore CEO (več kot sto analiz različnih podjetij, blagovnih znamk, ter drugih raziskav, več sto marketinško naravnanih dopisov, analiz klim v podjetjih, uspešnih postavitev call centrov, oglaševalskih akcij... ).

Glavne prednosti so naslenje:

 • celotna paleta znanja (primerljivost med podjetji in konkretnimi problemi)
 • visoko strokovnost in motiviranost svetovalca
 • operativno reševanje problemov - ne le izdelava načrtov in "sanjarjenje" ter prelaganje na druge. (LEAD BY EXAMPLE)
 • popolna objektivnost npr. pri ocenjevanju dela prodajnikov
 • zelo nizki stroški strokovnega kadra (možna in priporočljiva vezava na REZULTATE).
 • posredovanje je kratkoročno do srednjeročno s ciljem avtomatizacije delovnih procesov in predaje znanja obstoječim ali novim kadrom v podjetju.


C
eloto konkretnega managerskega in marketinškega znanja za pavšalni paket STROKOVNJAK Z OPREMO brez skritih dodatnih stroškov. Pokličite ali odpišite nam, da se dogovorimo za sestanek.

Podjetje CEOs je bilo ustanovljeno ravno z namenom zagotavljanja podpore vodilnim kadrom. (CEO = Chief Executive Officer in S=support).

_____________________________________________

Nepotrebno je plačevati strokovnjaka 8 ure dnevno ali celo po projektih (npr Merjenje klime, treningi prodajnikov, optimizacija stroškov...) če je možno celotno delo opraviti v 4 ali celo 2 urah dnevno (tako prihranite tudi do 60 % stroškov VODILNEGA STROKOVNJAKA. Tako na primer zadošča:

A) 4 ure tedensko (16/m) - nadzorna funkcija na omenjenih področjih
B) 8 ur tedensko (32/m) - nadzor in delna operativa
C) 20 ur tedensko (80/m) - nadzor in operativa v celoti (popolna podpora vodenju podjetja)

Obračuna se le opravljeno delo - s plačilom po pavšalu. Delo opravljavlja izbrani strokovnjak navadno v gostujočem podjetju kot zunanji svetovalec. CEOS zagotavlja vso tehnično podporo in krije v celoti vse stroške svetovalca.

Minimalno posredovanje 3 mesece (razen v primeru reklamacije - do sedaj je nismo imeli). Predvideno posredovanje po naših izkušnjah je 6 mesecev do 2 let. (po tem času morajo zaposleni prevzeti funkcije operative znotraj podjetja).

Za več informacij in konkretno ponudbo in predstavitev nas prosim kontaktirajte. Zaradi popolnega osredotočenja je mogoče servisirati hkrati največ dve podjetji zato je omogočanje storitev odvisno od zasedenosti).

NazajGor

AKTUALNO
Strokovna podpora v podjetju (CEO podpora)
Optimizacija in razbremenitev vodilnih v podjetju. Izjemna podpora strokovnjaka s področja marketinga, spodbujanja prodaje in managmenta
.
2 urni dnevni angažma zajema svetovanje 4 urni pa tudi operativno delo, veliko referenc s področja... . dodatne informacije

Strateško upravljanje in planiranje
Želite izboljšati profitabilnost podjetja in razbremeniti vodstvo. Tu smo da vam pomagamo znižati stroške, spodbuditi prodajo in izboljšati organizacijsko klimo v podjetju. dodatne informacije

Metodologija raziskave Skrivnostni kupec
-TERENSKI
-TELEFONSKI

Preizkušena na več kot 1000 primerih.
dodatne informacije


Metodologija skrivnostni kupec

Seminarji in treningi za izboljšanje prodaje

Optimizacija oglaševanja

Event marketing

Stiki z javnostmi

Priprava volilnih programov in kampanij

 

     
2006 CEOs

Domov | O podjetju | Produkti / storitve
Reference| Kontaktne informacije