Pozdravljeni na spletnih straneh podjetja CEOs d.o.o. Za lažjo navigacijo izberite iz opcijo iz zgornjega menuja. Nazaj na prvo stran Izberite opcijo Izberite opcijo Izberite opcijo Izberite opcijo Izberite opcijo For info in english click here!
Povezujemo podjetja, ljudi in znanje

test

 

 

 

 

Metodologija skrivnostni kupec

Skrivnostni kupec (Mystery Shopper) je marketinško orodje, s katerim lahko organizacije kar najbolj objektivno in neposredno preverijo svoj končni stik s kupcem. Ugotovijo lahko pozicioniranje svoje ponudbe, primernost predstavitve, večplastni odnos (lastnega) osebja do strank, informiranost prodajnega in/ali kontaktnega osebja, urejenost ponudbe in podobno.

Podobno telefoski SK omogoča vpogled v predstavitev podjetja po telefonu, kjer je vez s potencialnim kupcem najbolj krhka.


"Skrivnostni kupec" z dopolnilnimi dejavnostmi postavlja aktiven odnos med ciljnimi skupinami in doseže še veliko več, saj je proaktiven, išče in z drugimi orodji odpravlja, povečuje in izboljšuje, skratka, je v spletu odlično dolgoročno marketinško, kontrolno, merilno komunikacijsko orodje.


Na podlagi ugotovitev raziskave "Skrivnostni kupec" je mogoče identificirati šibke točke oz. šibka področja, ki se kažejo v služenju kupcu oz. naročniku.


Za odpravo teh pomanjkljivosti nastavimo motivacijske in izobraževalne programe, katerih implementacijo lahko sproti merimo: v vsakem celovitem ocenjevalnem krogu, torej najmanj 2 x letno, z občasnimi specializiranimi ocenjevanji po zmanjšanem vprašalniku in pri meritvah zadovoljstva potrošnikov, pa tudi uslužbencev (trgovcev).

V podjetju smo na podlagi povraševanj uspešno razvili tudi metodologija telefonskega skrivnostnega kupca.

spletna stran skrivnostnega kupca

NazajGor

AKTUALNO
Strokovna podpora v podjetju (CEO podpora)
Optimizacija in razbremenitev vodilnih v podjetju. Izjemna podpora strokovnjaka s področja marketinga, spodbujanja prodaje in managmenta
.
2 urni dnevni angažma zajema svetovanje 4 urni pa tudi operativno delo, veliko referenc s področja... . dodatne informacije

Strateško upravljanje in planiranje
Želite izboljšati profitabilnost podjetja in razbremeniti vodstvo. Tu smo da vam pomagamo znižati stroške, spodbuditi prodajo in izboljšati organizacijsko klimo v podjetju. dodatne informacije

Metodologija raziskave Skrivnostni kupec
-TERENSKI
-TELEFONSKI

Preizkušena na več kot 1000 primerih.
dodatne informacije


Strateško upravljanje

Javnomnenjske in tržne raziskave

Seminarji in treningi za izboljšanje prodaje

Optimizacija oglaševanja

Event marketing

Stiki z javnostmi

Priprava volilnih programov in kampanij

Splošno svetovanje in lobiranje

     
2006 CEOs

Domov | O podjetju | Produkti / storitve
Reference| Kontaktne informacije