Pozdravljeni na spletnih straneh podjetja CEOs d.o.o. Za lažjo navigacijo izberite iz opcijo iz zgornjega menuja. Nazaj na prvo stran Izberite opcijo Izberite opcijo Izberite opcijo Izberite opcijo Izberite opcijo For info in english click here!
Povezujemo podjetja, ljudi in znanje

test

 

 

 

 

Optimalen servis - optimiziranje stroškov

Eden izmed ključev dobrega poslovanje je skrb za stroške Tako na primer optimalno ravnotežje, na primer pri tržnih raziskavah, med zanesljivostjo rezultatov in velikostjo vzorca omogoča naročnikom, da ob relativno nizkih stroških dobijo rezultate, ki so nujno potrebni pri poslovnih odločitvah.

Dodatem primer so paketi strateškega upravljanje, ko strokovnjak po neverjetni majhnih stroških v podjetje prinese celotno paleto znanje, ki izboljšajo poslovni razultat celotnega podjetja.

Naša poročila pripravljajo strokovnjaki s širokim marketinškim znanjem, ki znajo ugotovitve raziskave spremeniti v konkretne nasvete za strategijo, taktiko in trženje izvajamo pa tudi operativo in nadzor - tako da nam nihče ne more očitati, da ostajamo le pri svetovanju.

Ker verjamemo v naše sposobnosti izboljšati rezultate podjetja smo pripravljeni tudi na dogovor glede povrnitev stroškov kot del nagrade za dobro delo.

AKTUALNO
Strokovna podpora v podjetju (CEO podpora)
Optimizacija in razbremenitev vodilnih v podjetju. Izjemna podpora strokovnjaka s področja marketinga, spodbujanja prodaje in managmenta
.
2 urni dnevni angažma zajema svetovanje 4 urni pa tudi operativno delo, veliko referenc s področja... . dodatne informacije

Strateško upravljanje in planiranje
Želite izboljšati profitabilnost podjetja in razbremeniti vodstvo. Tu smo da vam pomagamo znižati stroške, spodbuditi prodajo in izboljšati organizacijsko klimo v podjetju. dodatne informacije

Metodologija raziskave Skrivnostni kupec
-TERENSKI
-TELEFONSKI

Preizkušena na več kot 1000 primerih.
dodatne informacije


Kdo smo

Naša vizija poslovanja

Naše glavne dejavnosti poslovanja

     
2006 CEOs

Domov | O podjetju | Produkti / storitve
Reference| Kontaktne informacije